Tuesday, May 24, 2016

Dark Side of the Mood

Beni aşırı rahatlatan şeyler: Sutyen takmamak, temiz çarşaf, nemlendirici krem, buzlu ve limonlu her şey, freelance işlerimin bitmesi.

Uçlardayım. Markete giderken tinerci, partiye giderken abiyeyim. Ortası yok.

Her şeyin uzununu ve sivrisini seviyorum. Ucu yukarıya doğru sivriltilmiş eyeliner, sivri ve yüksek topuklar, uzun fırçalar, çatallar, chopstick'ler ve saç tokaları.

Bu ara keyif verici şeyler: "Penny Dreadful"un derinlikli diyalogları, her şeye cin katmak, insanları unfollow etmek hatta bloklamak, Seth Rogen filmleri, kursa mursa gitmeden tutorial videolardan her şeyi öğrenmek ve eşekherif.

Son zamanlarda en çok zevk aldığım şeyler: Kore filmleri, Kozel Dark, Snapchat ve laiklik.

Kışları gotik ve soğuk, yazları pin-up ve güneşli.

Bira şişesi, zarf açacağı, vintage oyuncak bebek, komikli kartpostal, şaka gözlüğü, tropikal krem, sigara paketi, çikolata paketi, boş parfüm şişesi, kitsch çanta, erotik materyal, korkunçlu çizgi roman, büyük şapka, gotik bardak koleksiyonum var.

Peygamberim İstiklal Caddesi'nde bornozla gezen adam,
en büyük motivasyonum OHAL,
bir numaralı meditasyonum cacık meditasyonu.

Hayatta yapmaktan asla sıkılmadığım şeyler gezmek ve film izlemek. Sadece bu ikisini yaparak yaşayabilirim. Çok seviyorum.

Ya ölene kadar film anlatacağım ya da film izlerken öleceğim ben.

Ülke iyiye gitmiyordu, benim kalbim kırıktı, hayat tam bir muallaktı, bunlar iyi günler değildi, yılgınlık yaklaşıyordu.